Έβαλαν δύσκολα στον Δέλλα και τώρα ψάχνει να βρει και να επιλέξει τους καλύτερους

Στο +5 με το... καλημέρα η ΑΕΚ και προχωρά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

goal xania aek mantalos aravidisΣτο ματς κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών ο Τραϊανός Δέλλας θέλησε να δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές του να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να αποδείξουν εντός αγωνιστικού χώρου, αυτό που δείχνουν καθημερινά στις προπονήσεις. Ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και  ότι είναι έτοιμοι να μπουν στην ενδεκάδα. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος στο φινάλε έδειχνε δικαιωμένος για τις επιλογές του, αλλά και για τη δουλειά που γίνεται στα Σπάτα. Την Κυριακή όμως υπάρχει ένας ακόμα επίσημος αγώνας, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και ο τεχνικός του Δικεφάλου οφείλει να επιλέξει ξανά τους καλύτερους και πιο έτοιμους για το βασικό σχήμα.

Όλα δείχνουν ότι στην άμυνα, σίγουρη θέση αυτή τη στιγμή για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν ο Ανέστης στα δοκάρια, ο Μπακάκης δεξιά και ο Κολοβέτσιος στον άξονα. Ο Λαμπρόπουλος με τον Σαρρή διεκδικούν τη δεύτερη θέση δίπλα στον πρώην “άσο” του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Σταύρος Πεταυράκης ως αριστερό μπακ.

Στη μεσαία γραμμή ο Κορδέρο θα είναι σίγουρα στην πρώτη σέντρα, ενώ σε περίπτωση που ο Ανάκογλου θεωρηθεί ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει. Σε διαφορετική περίπτωση ο Βασίλης Ρόβας αποτελεί το πρώτο φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση, αν επιλεγεί σύστημα 4-2-3-1.

Σε ότι αφορά στην τριάδα μπροστά από τους χαφ και τον επιθετικό, οι επιλογές είναι αρκετές. Θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Πέτρος Μάνταλος, με τον Μπαρμπόσα να παραμένει βασικός και τον Πλατέλλα με τον Ζόριτς να διεκδικούν μια θέση. Ο Έλληνας “άσος” έκανε και πάλι πολλά χιλιόμετρα στο ματς κυπέλλου, είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Μπακάκη και προσπάθησε να πάρει πολλές πρωτοβουλίες τόσο απ’ τα δεξιά όσο και απ’ τον άξονα. Ο Μαυροβούνιος απ’ την πλευρά του έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Ντακόλ ο οποίος επίσης διεκδικεί θέση, με τον Αραβίδη πάντως να έχει το πλεονέκτημα για το αρχικό σχήμα, αφού δουλεύει σκληρά και ο Δέλλας πιστεύει σ’ αυτόν. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει πάρει ακόμα τις τελικές του αποφάσεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον βλέπει ότι έχει αρκετές επιλογές πρώτης γραμμής στη διάθεσή του κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X