Η ξεχωριστή σύνδεση Τσιάρτα και Ζόριτς: το αριστερό πόδι, το στυλ και η πρόταση

Η ξεχωριστή σύνδεση Τσιάρτα και Ζόριτς: το αριστερό πόδι, το στυλ και η πρόταση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zoric1-ζοριτςΟσο και αν θέλει κάποιος να κρατήσει χαμηλούς τόνους, υπάρχουν κάποια πράγματα που σε οδηγούν κατευθείαν προς μία κατεύθυνση. Στη θέα του ψηλόλιγνου αρτίστα της μπάλας από το Μαυροβούνιο, του Ντάρκο Ζόριτς, συνειρμικά το μυαλό πηγαίνει σε έναν άλλο μεγάλο ποδοσφαιριστή που έμοιαζε πολύ στο στυλ. Ηταν ένα ψηλόλιγνο παιδί από την Αλεξάνδρεια της Ημαθίας, ο Βασίλης Τσιάρτας, που έφτασε στην ΑΕΚ το 1992 και χάρισε μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές στον κόσμο της.

Ωστόσο, η σύνδεση του μεγάλου Βασίλη Τσιάρτα με τον Ντάρκο Ζόριτς δεν περιορίζεται μόνο στο αγωνιστικό στυλ. Είναι και εκείνο το μαγικό αριστερό πόδι, που δείχνει φτιαγμένο για να κάνει ξεχωριστά πράγματα με τη μπάλα. Βέβαια, θα συνιστούσε …ιεροσυλία να συγκρίνει κάποιος αυτή τη στιγμή τους δύο παίκτες. Εχουν πάντες κοινές αναφορές στη γρήγορη σκέψη, την καλή μεταβίβαση, την εξαιρετική θέαση του γηπέδου, αλλά χρειάζεται ακόμα ο Μαυροβούνιος δουλειά σε στημένα, σουτ και μακρινή πάσα.

Η σχέση των δύο συνεχίζει σε παράλληλες πορείες, ειδικά εάν αναλογιστεί κάποιος πως ο Βασίλης Τσιάρτας ήταν εκ των πρώτων που είχαν διαγνώσει το ταλέντο και τις ικανότητες του Ζόριτς. Είχε μιλήσει με τον Μπάγεβιτς για τον Μαυροβούνιο άσο, είχε μεσολαβήσει για να ανοίξει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Φαινόταν πως αυτό το παιδί είχε κάτι από…Τσιάρτα μέσα του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X