Προτεραιότητα ο αντί - Γούντριτζ, το βάρος πέφτει στους "κομμένους" απο το ΝΒΑ

Τέλος ο Γκούντριτζ από την "Βασίλισσα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gudritzΜετά την απόκτηση του Καρλ Ίνγκλις, για τον οποίο διαβάσατε αποκλειστικά από το enwsi.gr, στην ΑΕΚ συνεχίσουν την αναζήτηση ενός ψηλού παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Βέρνον Γούντριτζ. Που μπορεί να έδειξε κάποια καλά στοιχεία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά η απόφαση για αντικατάσταση του έχει παρεθεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο Γούντριτζ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της ΑΕΚ, αφού στόχος των ανθρώπων της Ένωσης είναι να κλείσουν τον αντικαταστάτη του μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Ο προγραμματισμός που γίνεται στην ΚΑΕ θέλει τον ψηλό που θα συμφωνήσει,  να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Δευτέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η διαδικασία δεν είναι εύκολη πάντως, από την στιγμή μάλιστα που στην ΑΕΚ θέλουν να φέρουν παίκτη από το ΝΒΑ. Και όμως η ΑΕΚ χτυπάει ψηλό από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, έχοντας ήδη ξεκινήσει κάποιες επαφές. Σε λίγες ημέρες ξεκινάει το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, με τις ομάδες να κάνουν τις τελικές επιλογές στα ρόστερ τους, από τις οποίες θα προκύψουν και αποχωρήσεις.

Η ΑΕΚ θα ρίξει το βάρος της στους κομμένους από το ΝΒΑ και κοιτάζει κάθε πιθανή περίπτωση. “Χτενίζει” την αγορά και σε λίγες ημέρες θα γίνουν γνωστά περισσότερα.

Πάντως το ΝΒΑ δεν είναι η μοναδική διέξοδος για τους κιτρινόμαυρους, ωστόσο θεωρούν ότι υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να δώσουν άλλη ώθηση στην ομάδα. Στην ΑΕΚ προσπαθούν να συνδυάσουν το καλό όνομα με την ουσία, προκειμένου να κάνουν ένα μπαμ στην Ελλάδα, αλλά και να αποκτήσουν έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X