Ινγκλις ο πρώτος στόχος για τη "Βασίλισσα", στα υπόψιν και ο Ραντένοβιτς

Ινγκλις ο πρώτος στόχος για τη "Βασίλισσα", στα υπόψιν και ο Ραντένοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

radenovits inglsΕκτός από τον Καρλ Ινγκλις, για τον οποίο σας αποκάλυψε το enwsi.gr ότι ενδιαφέρεται η ΑΕΚ, οι υπεύθυνοι της “Βασίλισσας” εξετάζουν και την περίπτωση του Ιβάν Ραντένοβιτς.

Ο Σέρβος φόργουργουρντ στα 29 του χρόνια έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα και απ’ την πλευρά των ανθρώπων του “Δικεφάλου” επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται μεταξύ των παικτών που έχουν στα υπόψιν τους. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ φορώντας τη φανέλα της Παρτίζαν, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Αριζόνα Γουάϊλντκατς στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Επίσης έχει παίξει σε Τζιρόνα, Πανελλήνιο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σεβίλλη, Μενόρκα και Ντόνετσκ. Στον Ερυθρό Αστέρα δεν έμεινε λόγω οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως φαίνεται ότι η περίπτωση του Καρλ Ινγκλις είναι πιο προχωρημένη, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να την έχουν θέσει ως προτεραιότητα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ – ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X