Μανωλάς: "Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Περαστική η ΑΕΚ" (VIDEO)

Κ. Μανωλάς: "Δε φοβόμαστε την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

manolas kostas xaniaΟ Κώστας Μανωλάς είναι ένα από τα πρόσωπα του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στα Χανιά και μίλησε για την ιδιαίτερότητα που έχει το συγκεκριμένο ματς για τον ίδιο, αλλά και για την Ένωση.

“Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα φέτος, αφού το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό και πιο δύσκολο από πέρυσι. Η ΑΕΚ σίγουρα είναι μεγάλη ομάδα και είναι και περάστικη από την κατηγορία. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί ανάλογα και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι”. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ και στο ποιος θα κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες”, τόνισε αρχικά ο “άσος” της κρητικής ομάδας και συνέχισε:

“Είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι για μένα γιατί το όνομά μου συνδέεται με την ΑΕΚ λόγω του πατέρα μου, του ξαδέρφου μου, αλλά κι επειδή ήμουν στις ακαδημίες. Τώρα όμως φοράω τη φανέλα του ΑΟΧ και παίζω για τον ΑΟΧ, αφού είμαι επαγγελματίας”.

[youtube id=”mIQ9_dPXTlM” width=”600″ height=”350″]

πηγή: athlitiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X