Νικολάου: "Δεν υπάρχει καμία φθορά στο ΟΑΚΑ"

ΦΩΤΟ από την παρουσίαση του βιβλίου «90 χρόνια-Η ιστορία της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νικολάου NikolaouΟ Γιώργος Νικολάου μίλησε στο novasportfm και πήρε θέση για τα όσα καταλόγισε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη χθεσινή της ανακοίνωση, εναντίον του κόσμου της ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΑΕ τόνισε πως στο γήπεδο δεν υπάρχει καμία φθορά, πως ο σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος αποθέωσε τον κόσμο της Ένωσης, πως τα ματς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού μπορούν να διεξαχθούν χωρίς κανένα πρόβλημα και τέλος πως η ΑΕΚ θέλει να έχει καλή συνεργασία με τους «πράσινους», όσον αφορά την συγκατοίκηση στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Νικολάου:

«Ήμουν στο γήπεδο το πρωί και δεν υπάρχει καμία φθορά. Μου προκαλεί απορία αυτό το γεγονός. Το γήπεδο είναι μια χαρά, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα γίνει κανονικά, όπως θα γίνει και αυτός του Παναθηναϊκού με την ομάδα μας. Σύσσωμος ο αθλητικός τύπος έγραψε για το μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΚ την επομένη του αγώνα και καλό είναι οι όποιοι αναφέρουν τη λέξη φθορά να ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάνε. Αν το πρόβλημα είναι κάποια πράσινα μπαλόνια στην εξέδρες, δεν νομίζω πως είναι άξια ανακοίνωσης. Μας ενδιαφέρει η καλή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό για να έχουμε μια καλή συγκατοίκηση στο ΟΑΚΑ. Πριν την ανακοίνωση δεν υπάρχει τίποτα». 

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X