Στο ΟΑΚΑ οριστικά η «Βασίλισσα» στην Α1 μπάσκετ

Στο ΟΑΚΑ οριστικά η «Βασίλισσα» στην Α1 μπάσκετ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oaka basket kosmosΗ ΑΕΚ κάνει προπονήσεις ανά την Αθήνα σε πολλές περιοχές, ως έδρα έχει χρησιμοποιήσει το κλειστό της Γλυφάδας, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι θα χρησιμοποιήσει το κλειστό του ΟΑΚΑ στο πρώτο εντός έδρας ματς της Α1 με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Και ας μην έχει κάνει ακόμη προπόνηση η ομάδα σε αυτό το γήπεδο.

Ο ΕΣΑΚΕ πάντως ανακοίνωσε ότι η ΑΕΚ θα χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό του ΟΑΚΑ. «Η ΑΕΚ θα χρησιμοποιεί ως έδρα την αγωνιστική περίοδο 2014-15 το κλειστό του ΟΑΚΑ σύμφωνα με την δήλωση παραχώρησης της διοίκησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Συνεπώς αρχής γενομένης της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή (19/10, 15:00) για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ οι εντός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ θα γίνονται στο ΟΑΚΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X