Παγκόσμια πρωτοτυπία: Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε (ενώ είχε αθωωθεί) για το φιλικό με τη Ρόμα

Η τρέλα (για την ΑΕΚ) πήγε σ’ όλα τα βουνά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

romaΤα 2.000 ευρώ με τα οποία τιμωρήθηκε η ΑΕΚ, είναι ένα ποσό για το οποίο δεν μπορεί να ανοίξει κουβέντα. Ωστόσο το εντυπωσιακό της ιστορίας είναι ότι υπήρξε τελικά τιμωρία για την είσοδο των φιλάθλων της στο γήπεδο στο ματς με τη Ρόμα, ενώ αρχικά είχε αθωωθεί. Ωστόσο η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, έκανε δεκτή την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Πετρόπουλου και τιμώρησε την ΑΕΚ.  Το κυνήγι της ΑΕΚ συνεχίζεται σε όλες τις μορφές.

Η ΑΕΚ είχε αθωωθεί για την υπόθεση, ακριβώς επειδή επρόκειτο για φιλικό παιχνίδι. Δεν ήταν κάποιο ματς…Τσάμπιονς Λιγκ ή έστω επίσημο παιχνίδι, ώστε να υπάρξει αυστηρότητα και τήρηση όλων των κανόνων. Και είναι εύλογο, πως αυτή η έφεση δείχνει τη διάθεση που υπάρχει από την πλευρά της ομοσπονδίας, να δημιουργεί ζητήματα στην ΑΕΚ με την παραμικρή αφορμή.

Αναλυτικά η απόφαση

«Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσίαν την έφεση του Υπεύθυνου ΄Ασκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων KΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ  κατά  της  υπ΄ αριθμ. 304/11-9-2014  απόφασης  της  ΠΕ/EΠΟ και  της  ΠΑΕ ΑΕΚ FC. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στη ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι η εγκαλούμενη  ΠΑΕ  τέλεσε  το αποδιδόμενο  σ΄ αυτήν   παράπτωμα   και  της επιβάλλει   χρηματική ποινή  δύο  χιλιάδων  (2000) ευρώ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X