Σιγουριά στην ΑΕΚ πως δεν θα υπάρξει κίνδυνος για μεγαλύτερη τιμωρία του Αραβίδη

Πάνε να βγάλουν «λάδι» τον Γρατσάνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

labropoulos-barbosa-gratsanis-aravidis-zoric-λαμπροπουλος-μπαρμποσα-γρατσανης-αραβιδης-ζοριτςΤα γεγονότα ήταν αφοπλιστικά. Οι «κιτρινόμαυρες» ανησυχίες για τον ορισμό του Γρατσάνη από τον περίφημο σύνδεσμο Τρικάλων του Μπουζιώτη, επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον οδυνηρό τρόπο. Η ΑΕΚ πέρασε από το Αίγιο δια πυρός και σιδήρου, με τη διαιτητική καρμανιόλα να βγαίνει…λάδι και το νέο πρόβλημα να εστιάζεται στην κλήση του Χρήστου Αραβίδη από τον αθλητικό δικαστή για απρεπή συμπεριφορά.

Ο κίνδυνος που υπάρχει για τον φορ της ΑΕΚ είναι να υπάρξει διπλασιασμός της ποινής του. Εάν κριθεί απρεπής η συμπεριφορά του μετά την αποβολή που δέχθηκε, τότε αυτό μπορεί να αποφέρει διπλασιασμό της ποινής του. Ωστόσο, στο νομικό τμήμα της Ενωσης εμφανίζονται ήρεμοι και βέβαιοι πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Οσο επιβαρυντικό και αν είναι το φύλλο αγώνα – «προσποιούμενος ότι βγάζει τις επικαλαμίδες από τις κάλτσες του, ένα μέτρο πριν από τη γραμμή του γηπέδου», όπως αναφέρεται – εκτιμάται πως υπάρχει λύση.

Το ζήτημα για την ΑΕΚ είναι κυρίως ηθικό. Λύση θα υπάρξει επιθετικά, μολονότι βρισκόμαστε σε χρονική περίοδο που υπάρχει…λειψανδρία στην επίθεση λόγω τραυματισμών, αλλά δεν μπορεί η Ενωση να τιμωρείται αυστηρά σε ένα ματς που υπήρξαν όργια. Η νομική προστασία του Αραβίδη και η τιμωρία του μόνο για την αποβολή, θα είναι το έλασσον που πρέπει να κατακτηθεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X