«Να φύγεις, είσαι ΑΕΚτζής…»

gidopoulosΣυνοδευόμενος από τρεις γεροδεμένους και καλογυμνασμένους άνδρες εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με το a-sports, στη Ριζούπολη ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης με αφορμή τη συνάντηση των οπαδών του Απόλλωνα με τη διοίκηση, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

«Τι δουλειά έχουν μπράβοι εδώ; Τι πράγματα είναι αυτά;», αναρωτήθηκαν κάποιοι από τους 80 με 100 φιλάθλους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που ήταν στη Ριζούπολη όταν αντίκρισαν το όλο θέαμα, αλλά η «απάντηση» δόθηκε κάποια στιγμή από τον ισχυρό άνδρα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «κινδυνεύει» και πως «δέχεται απειλές». Στο ίδιο πηγαδάκι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Στράτος Γιδόπουλος ξεκαθάριζε από την πλευρά του: «Εγώ δεν έχω ποτέ μπράβους. Πάντα και παντού πάω μόνος μου»!

«Να φύγεις, είσαι ΑΕΚτζής…», φώναξαν ορισμένοι στον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, με τον Γιδόπουλο κάποια στιγμή να απαντάει στους επικριτές του: «Ποιον θέλετε να ήταν σε αυτή τη θέση, αυτόν που νομίζω;»

Ο Μονεμβασιώτης από την πλευρά του κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την επιλογή Γιδόπουλο λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τον πήρα γιατί ενδεχομένως εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων θα πρέπει να λείπω. Εγώ θα φύγω στο εξωτερικό για 1-1,5 μήνα εξάλλου, το επόμενο διάστημα. Κάποιος λοιπόν, θα έπρεπε να τρέχει και να ασχολείται. Η ομάδα πρέπει να προχωρά και θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου με γνώση και εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Είμαστε τρεις μήνες και κάτι στην ομάδα και όλο γκρίνια και αμφισβήτηση είστε… Γράφετε, λέτε, κατηγορείτε συνεχώς. Δεν έχουμε εισπράξει τίποτα άλλο από εσάς. Λοιπόν, εμείς είμαστε διοίκηση και θα κάνουμε ό,τι νομίζουμε σωστό με στόχο την άνοδο του Απόλλωνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X