Βγάλτε την «τσίμπλα», να πολεμήσουμε

Βγάλτε την «τσίμπλα», να πολεμήσουμε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis-αραβιδηςΦτιάχτηκα στο Αίγιο. Κυρίως γιατί άρχισε από νωρίς το κλίμα να είναι «πολεμικό». Γιατί για όσους δεν το κατάλαβαν, η ΑΕΚ ήταν στημένη στο ματς της πρεμιέρας. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Το σύστημα έχει πολύ γερά πλοκάμια για να το καθαρίσεις. Οσο και αν φωνάζει κάποιος, ο Γρατσάνης ήταν εργαλείο και έκανε το παιχνίδι ροκ. Ηθελε να βάλει την ΑΕΚ στα δύσκολα, αλλά δεν του έγινε το χατίρι. Ο Δέλλας και οι παίκτες του, δεν του έκαναν το χατίρι.

Λογικά θα περίμενα από τους Ενωσίτες να είναι συσπειρωμένοι απέναντι στον εχθρό. Να κατανοήσουν πως δεν περιμένουν να επιστρέψουμε, αλλά μας έχουν συνεχώς στις τρικλοποδιές από τώρα. Και αντί γι’ αυτό, τι αντικρίζει κάποιος σε σόσιαλ μίντια και άλλες ιστορίες; Γκρίνια για τον Αραβίδη, που δεν είχε λέει σωστή συμπεριφορά όπως πρέπει στη φανέλα της ΑΕΚ. Μιζέρια και άγιος ο Θεός.

Τι έκανε κύριοι ο Αραβίδης; Τρελάθηκε με τη στημένη καρμανιόλα, που του έδωσε δύο κάρτες σε δύο λεπτά. Όταν ο Παναιγιάλειος έπρεπε να τελειώσει το ημίχρονο με επτά παίκτες και να ολοκληρώσει το ματς με δύο, η ΑΕΚ βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο! Και τους φάνηκε κακό που έβγαλε τις καλαμίδες του, που άργησε να πάει στα αποδυτήρια, που καθυστέρησε το ματς.

Και λίγα έκανε. Θα ήθελα εάν μπορούσε να έβγαζε και το σορτσάκι του, να άλλαζε θέση στο σπασουάρ του, να τους έδειχνε με κάθε τρόπο την τρέλα του. Γιατί ο Αραβίδαρος είναι ΑΕΚτζής και πονάει. Βαρέθηκα να βλέπω τους χειροκροτητές της εξέδρας. Εκείνους τους παίκτες που είτε νικούσαν, είτε έχαναν, αντάλλαζαν παλαμάκια με την εξέδρα. Η ΑΕΚ θέλει γεννημένους νικητές. Θέλει παίκτες που θα της δώσουν ξανά το dna του πρωταθλητή. Τόσο απλά.

Ο Αραβίδαρος με έφτιαξε. Σε άλλες εποχές, θα περίμενα να κυνηγούν τον Γρατσάνη μέσα στο γήπεδο. Θυμηθείτε τον Στελάρα Μανωλά με τον Μπάκα. Τον Ντέμαρο Νικολαϊδη με τον Ποντίκη. Τον Μιχάλη Κασάπαρο με τον Δημητρόπουλο. Όταν σε σφάζουν, δεν μένεις απαθής. Αλλα τα μέτρα θα πει κάποιος. Συμφωνώ. Αλλά για τα μέτρα αυτής της ΑΕΚ, ο Αραβίδαρος είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά. Και σηκώνει όλο το βάρος πάνω του.

Οσοι λοιπόν, προτιμούν να μη βλέπουν το δάσος και στέκονται στο δέντρο, το μήνυμα είναι ένα. Βγάλτε την τσίμπλα από το κεφάλι να προχωρήσουμε. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που πρέπει να μη συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο από την κορυφή. Βάλτε ψηλά τον πήχη και μην κάνετε υποχωρήσεις. Δεν χρειάζεται να συζητείται κάτι παραπάνω. Ο πόλεμος άρχισε από νωρίς. Κάθε ματς, ιδιαίτερα εκτός έδρας (έρχονται και κάτι Μενίδια και ο Σούλης στα Χανιά) θα είναι μάχες. Οι τσίμπλες, ας μείνουν στα μετόπισθεν.

Υ.Γ.: Για να μην ξεχαστούμε: έχει πρόβλημα η ΑΕΚ στη θέση του σέντερ φορ. Βέβαια, βέβαια. Τέτοια σεντερφορίσια κίνηση, τέτοιο τελείωμα με τη μία, τελειώνει μία και καλή την ιστορία. Κάποια στιγμή, όταν θα προκύψει ανάγκη, θα έρθει και άλλο σέντερ φορ. Και για την Κυριακή, βάζω από τώρα στοίχημα. Δύο γκολ ο Ντακόλ.

Υ.Γ.1: Ποιος θα είναι ο επόμενος στις κλήσεις του Ρανιέρι; Ο τεράστιος Ανέστης, ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας που παίζει στην ελληνική επικράτεια ή ο μέγας Λαμπρόπουλος, ένας «φονιάς» σε κάθε φάση;

Υ.Γ.2: Μέγας είσαι μάγε Μπαρμπόσα και θαυμαστά τα έργα σου. Σας το είχα πει και άλλη φορά, πως φέτος θα δούμε μπαλίτσα. Εάν ο Πορτογάλος έπαιζε έτσι στο γήπεδο αφάνα με αντιπάλους κατσέρ, τότε τρελαίνομαι για όσα θα κάνει στο ΟΑΚΑ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X