"Η ΑΕΚ Έβρου θα έχει την βοήθεια που χρειάζεται από τον Μελισσανίδη" (ΦΩΤΟ)

"Η ΑΕΚ Έβρου θα έχει την βοήθεια που χρειάζεται από τον Μελισσανίδη" (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

evΠαρουσιάστηκε σήμερα η νεοσύστατη ομάδα ΑΕΚ Έβρου που έχει ως στόχο της τη λειτουργία ως “τροφοδότη” ταλέντων για την ΑΕΚ. Η παρουσίαση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚΕ.ΠΑ.ΚΥ Αλεξανδρούπολης, με τους ανθρώπους της να δηλώνουν αισιόδοξοι για τη νέα αυτή προσπάθεια, όπως αναφέρουν στο evros24.

Όπως ειπώθηκε μεταξύ άλλων, μακροπρόθεσμος στόχος της ομάδας είναι να δημιουργηθεί μία Ακαδημία ώστε να φτάσει κάποια στιγμή η ΑΕΚ Έβρου να μπορεί να τροφοδοτεί με παίκτες την μεγάλη ΑΕΚ, με τα παιδιά από την Αλεξανδρούπολη να φτάσουν να παίζουν στην Ένωση. Απώτερος σκοπός είναι και η αναβάθμιση της περιοχής σε πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο.

Ο Κώστας Μαυρίδης που εκπροσώπησε τη Δημαρχεία Αλεξανδρούπολης δήλωσε «Κουβαλάτε ένα πολύ βαρύ όνομα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη και παρ’ όλου που τα τελευταία χρόνια δεν είναι εκεί που της αρμόζει σύντομα θα ξανά φτάσει εκεί που πρέπει. Από μένα και από τον δήμαρχο τον κ. Λαμπάκη θα έχετε τη βοήθεια που χρειάζεστε, όπως και από τον κ. Μελισσανίδη με τον οποίο ήμουνα τις προάλλες και θα προσπαθήσω να σας φέρω σε επαφή ώστε να υπάρξει συνεργασία με την μάνα ΑΕΚ. Αξίζουν σε όλους σας συγχαρητήρια και να θυμάστε πως σημασία δεν έχουν τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα, αλλά το ήθος και οι ιδέες».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι φανέλες της ομάδες που όπως ήταν λογικό θα έχουν χρώμα κίτρινο και μαύρο στα… χνάρια της μεγάλης ΑΕΚ. Επίσης, έγινε και η παρουσίαση των χορηγών που είναι διάφορα μαγαζιά και εταιρίες από την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, στους ιδιοκτήτες των οποίων μάλιστα μοιράστηκαν φανέλες ως ένα ελάχιστο «ευχαριστώ» για τη στήριξη τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

1 2 3 4 aek evrou aek evrou2

ZHNOBIA KΩΣΤΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X