Συνταγή... Κατερίνης δούλεψε σήμερα και ετοιμάζει ο Δέλλας για την πρεμιέρα

Λαμπρόπουλος: «Υπάρχει ψυχολογική κόπωση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

labropoulos-anakoglou-dounis-λαμπροπουλος-ανακογλου-ντουνηςΑύριο το μεσημέρι η ΑΕΚ αναχωρεί για το Αίγιο στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Φούτμπολ Λιγκ απέναντι στον Παναιγιάλειο, με τον Τραϊανό Δέλλα να… αναχωρεί έχοντας κατασταλάξει για την ενδεκάδα του.

Σήμερα ο προπονητής της Ένωσης μέσω άσκησης τακτικής φανέρωσε τις σκέψεις του για την βασική ενδεκάδα, έχοντας τους παίκτες και την διάταξη του φιλικού στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό. Έτσι, στην άμυνα μπροστά από τον Ανέστη θα είναι ο Μπακάκης δεξιά, ο Γροντής αριστερά, οι Κολοβέτσιος – Λαμπρόπουλος στο κέντρο της άμυνας, οι Κορδέρο και Ανάκογλου στον άξονα, με τον Μπαρμπόσα να κινείται πίσω από τον Αραβίδη και τους Πλατέλλα και Μ.Ντούνη στα άκρα της επίθεσης σε σύστημα 4-2-3-1 και τους «κιτρινόμαυρους» να δουλεύουν στην κυκλοφορίας της μπάλας και την διάσπαση της αντίπαλης άμυνας.

Ο Δέλλας πάντως μπορεί να ξεκίνησε βασικό τον Γροντή στην άσκηση τακτικής, αλλά εν συνεχεία τον αντικατέστησε με τον Πεταυράκη.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X