AEK και Κόροιβος σπάνε το "μπλόκο" της αστυνομίας για τους φιλάθλους της ΑΕΚ

H "Βασίλισσα" χρειάζεται τον κόσμο της και στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-oaka-basketΈγγραφο της αστυνομίας που έχει σταλεί στη διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στην Αμαλιάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ. Οι κιτρινόμαυροι θα μπουν στα παρκέ της Α1 και σε αυτή τους την προσπάθεια θέλουν και την συμπαράσταση των οπαδών τους.  Οι αστυνομικές αρχές πάντως δεν φαίνεται να συμμερίζονται την επιθυμία των ανθρώπων της Ένωσης.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Αμαλιάδας γνωρίζουν και περιμένουν έντονη παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έτσι βρίσκονται σε επικονωνία με τους κιτρινόμαυρους, προκειμένου να ανοίξει εκδοτήριο για τους φιλάθλους της Ένωσης.

Είναι σαφές ότι το παιχνίδι της Κυριακής έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού θυμίζουμε ότι μετά απο τρία χρόνια η “Βασίλισσα” επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια και άπαντες θέλουν να δουν την πρεμιέρα της.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X