Οριστικά χωρίς τον Μπρέσεβιτς πάει η ΑΕΚ στο Αίγιο για την ...πρώτη σέντρα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevicΟ Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του είχαν σκοπό να περιμένουν μέχρι και σήμερα τον Ιβάν Μπρέσεβιτς για να δουν αν θα καταφέρει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Κροάτης δεν μπόρεσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και για μια ακόμα μέρα γυμνάστηκε μόνος του. Αυτό σημαίνει ότι πλέον τίθεται οριστικά νοκ άουτ από το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο την προσεχή Κυριακή.

Παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Μπρέσεβιτς συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του και άφηνε ελπίδες για συμμετοχή του στην αποστολή, τελικά ο Κροάτης ένιωσε ξανά ενοχλήσεις, με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου να συνιστούν πιο συντηρητικό πρόγραμμα. Ο Κροάτης στράϊκερ άλλωστε έχει περάσει πολλά με τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες και για το λόγο αυτό οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος δε σκοπεύουν να ρισκάρουν καν το ενδεχόμενου νέου τραυματισμού.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X