«Η ΑΕΚ είναι το δυνατό όνομα στον όμιλο μας»

«Η ΑΕΚ είναι το δυνατό όνομα στον όμιλο μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rizos_610_400_610x400Να διεκδικήσουν και φέτος τα Χανιά την άνοδο θέλει ο Δημήτρης Ρίζος θέτωντας ως πρώτο στόχο την είσοδο στα πλέι οφ για να παλέψουν εκεί για τις δύο θέσεις της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα.

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του ΑΟΧ στον athleticradio:

Για την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος:

“Η προσμονή αυτή ήταν κουραστική για όλους μας. Είμαι πολλά χρόνια επαγγελματίας και θυμάμαι οτι παλαιότερα ξέραμε πότε θα ξεκινήσει και πότε θα τελειώσει ένα πρωτάθλημα. Έτσι προετοιμαζόσουν κατάλληλα. Τώρα όλα είναι αβέβαια και κινούμαστε στο.. άγνωστο. Ήταν ταλαιπωρία για μας”.

Για το ματς με την Ερμιονίδα:

“Θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα όπως ξεκινήσαμε και το Κύπελλο. Πήγαμε στο Αγρίνιο με στόχο την νίκη και τα καταφέραμε. Την Ερμιονίδα δεν την ξέρουμε και πολύ καλά αλλά ξέρουμε οτι είναι μία δυνατή ομάδα. Θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της. Κάθε πρεμιέρα θέλει προσοχή. Εμείς έχουμε καλό υλικό και έναν έμπειρο τεχνικό και πιστεύω οτι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Για το φετινό πρωτάθλημα:

“Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με το περυσινό. Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο όνομα του ομίλου ενώ και ο Απόλλων παρουσιάζεται δυνατός όπως και μεις. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θα σεβαστούμε όλες τις ομάδες και στο γήπεδο θα φανούν όλα”.

Για τον στόχο της ομάδας:

“Πέρυσι φτάσαμε στην… πηγή αλλά νερό δεν ήπιαμε. Θέλουμε και φέτος να διεκδικήσουμε αυτό που χάσαμε την περασμένη σεζόν. Πρώτος στόχος είναι τα πλεϊ οφ και μετά βλέπουμε. Είναι νωρίς ακόμα. Πάμε ματς ματς και αφού έχουμε καλό υλικό έχει ο Θεός. Κανείς δεν περίμενε, εκτός από μας, οτι πέρυσι θα φτάναμε τόσο ψηλά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά”.

Για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό:

“Το Κύπελλο δεν έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα. Γίνονται εκπλήξεις και εμείς σίγουρα δεν πήγαμε για βόλτα στο Αγρίνιο. Το πιστεύαμε και τα καταφέραμε. Δεν μας αποπροσανατολίζει αυτή η νίκη αντίθετα μας τονώνει την αυτοπεποίθησή μας και μας βοηθάει για την συνέχεια”.

Για τον προσωπικό του στόχο:

“Εύχομαι ο Α.Ο.Χ να είναι η τέταρτη ομάδα που θα ανεβάσω στην πρώτη κατηγορία (σ.σ το Αιγάλεω το 2000 και στην Κύπρο η Δόξα Κατωκοπιάς και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας οι άλλες τρείς). Φέτος θέλω να παραμείνω γερός και αν και “έκλεισα” τα 38 μου χρόνια έχω πάντα στόχους και φιλοδοξίες, πάντα όμως πάνω από όλα η ομάδα”.

Για τον κόσμο της ομάδας:

“Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ και τον θέλουμε δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε για όλα. Πέρυσι με την πορεία μας τους ζεστάναμε… Φέτος θέλουμε να τους.. κάψουμε! Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους στην ομάδα και να πάμε στα μπαράζ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X