Νίκη με 2-1 επί του Ηρακλή Κηφισιάς, για τα κορίτσια της ΑΕΚ

Νίκη με 2-1 επί του Ηρακλή Κηφισιάς, για τα κορίτσια της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gynaikes volley1Με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και αρκετά κενά διαστήματα, παρουσιάστηκε η ΑΕΚ απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς τον οποίο κέρδισε με 2-1 σετ. Ο Μανώλης Ρουμελιώτης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητριών του ενόψει της συνέχειας, αλλά και της έναρξης του πρωταθλήματος. Στο πρώτο σετ ο Ηρακλής επικράτησε με 25-22, πιάνοντας στον …ύπνο τις «κιτρινόμαυρες».

Ωστόσο στο δεύτερο σετ, η ομάδα του Ρουμελιώτη μπήκε αποφασισμένη να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο. Έτσι προηγήθηκε με 15-22. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα καθαρίσει εύκολα το σετ, ο Ηρακλής έκανε το 19-23, μείωσε σε 23-24, αλλά τελικά η ΑΕΚ πήρε το σετ με 23-25.

Ο Ρουμελιώτης στο τρίτο και τελευταίο (όπως αποδείχτηκε σετ), έδωσε χρόνο συμμετοχής στις  Πατέλη, Σκαρλάτου, Ρίζου και Φάκη. Η ΑΕΚ με χαρακτηριστική ευκολία προηγήθηκε 8-19, 12-20 και ενώ ο Ηρακλής αντέδρασε μειώνοντας σε 16-20, ο προπονητής έριξε πάλι στο ματς την Κουνάδη και την Κατσαντώνη, για να κλείσει το σετ με 18-25.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X