Βούρας: "Έχουμε δίψα για διάκριση" (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vourasΣτην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ μίλησε ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Ηλίας Βούρας.  Ο νεαρός γκολκίπερ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και την δίψα που διακατέχει τόσο τον ίδιο όσο και την υπόλοιπη ομάδα για διακρίσεις και τίτλους. Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα της Football League, τονίζοντας πως αυτό που συμβαίνει φέτος στην ομάδα είναι πρωτόγνωρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Πραγματικά είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε φέτος, δύο μήνες προπόνηση, φιλικά, προπονήσεις, φιλικά, δεν πιστεύω να έχει συμβεί καμία άλλη χρονιά αυτό το πράγμα, αν και η football league κάθε χρόνο έχει τις ιδιαιτερότητες της. Αναμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος, έχουμε δίψα για διάκριση, δίψα για να πάρουμε το πρωτάθλημα, να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που είναι η φυσική της θέση, στην κορυφή της Super League. Θέλουμε να γράψουμε το όνομα μας στις σελίδες της νέας εποχής της ΑΕΚ και να βάλουμε και εμείς περισσότερα τρόπαια από αυτά που έχουμε ήδη. Γιατί η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πρέπει να κατακλύζετε από τρόπαια.»

[youtube id=”fo5pI9EEccM” width=”600″ height=”350″]
ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΝΕΚΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X