Σαρικόπουλος στο enwsi.gr: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ΑΕΚ" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το Άρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sarikopoulosΟ Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του enwsi.gr και τον Θοδωρή Ραλλή, ο οποίος βρέθηκε στο “Αλεξάνδρειο” της Θεσσαλονίκης για το νοκ άουτ ματς κυπέλλου με τον Άρη. Ο σέντερ της ΑΕΚ, εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα – αποκλεισμό του δικεφάλου δε …μάσησε τα λόγια του και έθεσε τον επόμενο πλέον στόχο της “Βασίλισσας”.

“Εννοείται ότι θα το παλεύαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ούτε ότι είχαμε ελλείψεις, ούτε ότι δεν κάναμε την προετοιμασία που έκανε ο Άρης σε διάρκεια με αποτέλεσμα να μην έχουμε παίξει τόσα φιλικά. Νομίζω όμως ότι έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο. Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα και στο προηγούμενο χάναμε κάποια στιγμή με 16 πόντους και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Έτσι και κόντρα στον Άρη, αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ξέραμε ότι το ματς θα γυρίσει. Δεν είχαμε όμως διάρκεια, όπως επίσης δε βάλαμε και κάποιο “μεγάλο” σουτ στο τέλος. Επίσης δεν είχαμε την υπομονή να μπορέσουμε να παλέψουμε το παιχνίδι επίθεση με επίθεση και κατοχή με κατοχή. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη”, τόνισε ο Σαρικόπουλος στην κάμερα του enwsi.gr και συνέχισε:

“Είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας. Από το συγκεκριμένο ματς κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Πρέπει να “πετάξουμε” την αστοχία που είχαμε και στις βολές και στα τρίποντα. Παρόλο που είχαμε κάποιες καλές επιλογές και βγάλαμε ελεύθερα σουτ, δε βάλαμε τίποτα. Αυτό μας κόστισε και δεν πρέπει να επαναληφθεί”.

Σε ότι αφορά στον στόχο πλέον του πρωταθλήματος, ο σέντερ της ΑΕΚ υποστήριξε: “Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είμαστε ανυπόμονοι. Θα πάμε σε μια ακόμα δύσκολη έδρα (στην Αμαλιάδα). Θα πάμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς.  Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε ότι πάμε σε εκτός έδρας ματς και δε δίνουμε το 101%, αλλά πάμε για να παλέψουμε και να πάρουμε το ματς. Πάμε για τη νίκη”.

[youtube id=”-bCa4qa_i3Q” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X