Ανέστης: «Ετοιμοι στο πρωτάθλημα»

Ανέστης: «Ετοιμοι στο πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anestis-ανεστηςΣαφέστατα ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο τελευταίο φιλικό πριν το πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ο Γιάννης Ανέστης. Ωστόσο, ο γκολκίπερ της Ενωσης επεσήμανε πως είναι σημαντικό να δείξει ανάλογη ετοιμότητα η ομάδα στα επίσημα ματς. «Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε δυο γκολ. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι και στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος και να παρουσιαστούμε καλοί».

Ο Ανέστης δεν έκρυψε πως η ΑΕΚ δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμη, αλλά έδειξε αισιόδοξος. «Στο 100% της ετοιμότητας μας δεν θα είμαστε. Όμως έχουμε δείξει πως σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Θα κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και πιστεύω πως θα κερδίσουμε και την Κυριακή. Θα κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας για να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο παιχνίδι».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X