Το enwsi.gr ΠΑΝΤΟΥ LIVE με την ΑΕΚ - Ακούστε τα ματς με Πιερικό και Άρη

Η ξεχωριστή μέρα που δείχνει το μέλλον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

basket podosfairoΗ …καρδιά της ΑΕΚ “χτυπάει” σήμερα σε Κατερίνη και Θεσσαλονίκη, με το enwsi.gr, πιστό στην υπόσχεση που σας έδωσε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, να ακολουθεί τον δικέφαλο σε όλα τα γήπεδα.

Σήμερα, Τρίτη 7/10, η δράση αρχίζει από την Κατερίνη και συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη.  Στις 16:00 ο Κώστας Τσίλης και ο Σταύρος Καζαντζόγλου θα βρίσκονται στην πρωτεύουσα του νομού Πιερίας και θα σας μεταδώσουν LIVE μέσω WEB RADIO ΟΛΟ το φιλικό ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Πιερικό. Είναι το τελευταίο τεστ του Τραϊανού Δέλλα πριν μπει η ομάδα στη μάχη του πρωταθλήματος.

Μία ώρα αργότερα, στις 17:00 από το “Nick Galis Hall” στη Θεσσαλονίκη, ο Θοδωρής Ραλλής θα σας περιγράψει, επίσης LIVE μέσω Web Radio, ΟΛΗ την εξέλιξη του αγώνα κυπέλλου της “Βασίλισσας” του ελληνικού μπάσκετ απέναντι στον Άρη.

Η μέρα έχει …κιτρινόμαυρο χρώμα και εκτός απ’ τις LIVE μεταδόσεις, το enwsi.gr θα σας βάλει στο κλίμα των αγώνων με πλούσιο ρεπορτάζ, αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες, πριν αλλά και μετά το φινάλε των αναμετρήσεων. Γι’ αυτό μείνετε όλη μέρα στο enwsi.gr για να μάθετε ΠΡΩΤΟΙ και με ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ όλα όσα θα συμβούν στα γήπεδα που …χτυπάει η “καρδιά” της ΑΕΚ.

enwsi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X