Με πολλά προβλήματα, αλλά με πίστη για την πρόκριση, μάχεται η "Βασίλισσα"

Ήρθε για να… επιστρέψει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)

Σε λίγες ώρες η ΑΕΚ του Βαγγέλη Ζιάγκου θα ριχτεί στη μάχη της πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ,αντιμετωπίζοντας τον Άρη μέσα στο “σπίτι” του. Ένα ματς που φέρνει μνήμες απο τα παλιά, με μοναδικές μονομαχίες των δύο ομάδων.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει ήδη μια μικρή υπέρβαση, αφού για να φτάσουν μέχρι εδώ χρειάστηκαν να αποκλείσουν τον Κολοσσό Ρόδου με 84-79, αλλά και το Ρέθυμνο κερδίζοντας 81-78.  Και σήμερα θέλουν να ακουστούν σε όλη την Ελλάδα, κατορθώνοντας να υψώσουν ανάστημα απέναντι στον Άρη.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είδε στην τελευταία –πριν την αναχώρηση- προπόνηση, τους Κασμίρ Ράιτ και Στέφαν Νίκολιτς να αποχωρούν με τραυματισμό. Μια εξέλιξη σαφώς αρνητική αφού ειδικά ο Ράιτ ξεκινάει βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Ένωσης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ίσως χρησιμοποιήσει στη θέση του τον Νώντα Παπαντωνίου, που είναι και ο μόνος που έχει στη διάθεσή του για τη θέση «1». Το καλό μέσα σε όλα αυτά που συνέβησαν την τελευταία μέρα, είναι ότι η ΑΕΚ θα έχει στο ρόστερ της τον Βέρνον Γκούντριτζ. Ο Αμερικανός έδειξε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα βοηθήσει την ομάδα κάτω από τη ρακέτα. Η πιθανή πεντάδα που θα δούμε στην αρχή, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Παπαντωνίου, Κάιλς ή Πολυτάρχου, Κασελάκης, Σάκοτα και Σαρικόπουλος.

Από την πλευρά του Άρη, ο Δημήτρης Πρίφτης  όλες τις προηγούμενες ημέρες «πονοκεφάλιαζε» με τους τραυματισμούς των παικτών του, όμως την ύστατη ώρα τους έχει όλους στη διάθεσή του. Ο Λα Μάρκους Ρίντ ακολούθησε όλο το πρόγραμμα  της χθεσινής προπόνησης και πιθανότατα θα αγωνιστεί κανονικά. Η ΑΕΚ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων της. Σήμερα στην πιο δύσκολη μάχη που έχει δώσει μέχρι στιγμής, καλείται να κάνει μια ακόμα υπέρβαση που θα δείξει σε μεγάλο βαθμό το πόσο ψηλά μπορεί να πάει αυτή η ομάδα.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X