Πρίφτης: «Να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο»

Η συνάντηση με Πρίφτη, το τετ α τετ με Ζιάγκο και οι άλλοι υποψήφιοι της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

priftis Πρίφτης ΑΕΚ μπάσκετΟ προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ, για το κύπελλο Ελλάδας. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε καλή ομάδα την Ένωση και ξεκαθάρισε ότι η δική του θα πρέπει να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο για να μπορέσει να «καθαρίσει» την πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκροτήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Τα παιχνίδια Κυπέλλου έδειξαν ότι πρόκειται για μία δυνατή ομάδα. Διαθέτει βάθος, έμπειρο ελληνικό κορμό και ξένους παίκτες με ταλέντο», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε:

«Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε με αμυντικό προσανατολισμό, να μπορέσουμε να σταματήσουμε συγκεκριμένα κομμάτια του επιθετικού παιχνιδιού της ΑΕΚ και να μπορέσουμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Τα ριμπάουντ και τα λάθη θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα».

Για να καταλήξει ο κόουτς του Άρη: «Είναι ένα ματς Κυπέλλου, επιθυμία μας είναι να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο θεσμό, χωρίς να μας δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Η σκέψη μας και η ουσία είναι στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X