Με απουσίες στην πρεμιέρα

Έφυγε ο Στρατομήτρος από τον Ηρακλή Ψαχνών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kallitheaΜε απουσίες θα παραταχθούν οι δύο αντίπαλοι της ΑΕΚ στη Football league, ο Ηρακλής Ψαχνών και η Καλλιθέα, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ένα αιμάτωμα στη γάμπα είναι η αιτία που θα κρατήσει εκτός γηπέδου τον Χρήστο Πατσατζόγλου για την ομάδα των Ψαχνών. Επίσης ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιώργος Κούτσης, δεν θα έχει στην διάθεση του τους Τσιμόντζι ( ο οποίος θα επιστρέψει τον Νοέμβριο) και Κόσουτιτς (ταλαιπωρείται από ζαλάδες).

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, φαίνεται πως τα πράγματα είναι καλύτερα από πλευράς τραυματισμών, αφού δε θα απουσιάσει κάποιος παίκτης για τον συγκεκριμένο λόγο. Το μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της Καλλιθέας, Σταύρος Ηλιόπουλος, έχει να κάνει με τον Πίκολο, ο οποίος από πέρυσι έχει συμπληρώσει 10 κίτρινες κάρτες και δεν μπορεί να αγωνιστεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X