Δε χάνει καθόλου χρόνο και ετοιμάζει ...βαλίτσες για μεταγραφικά ταξίδια ο Μιλοβάνοβιτς

Δείτε ΦΩΤΟ από την "πρώτη" της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovicΑπό την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έδειξε ότι θεωρεί την Ένωση ως το μεγάλο “στοίχημα” της νέας καριέρας του και θέλει να “εκμεταλλευθεί” τις γνωριμίες που έχει στο εξωτερικό για να πετύχει. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο επόμενος στόχος του είναι να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα, ώστε πολύ πριν τον Ιανουάριο να έχει προχωρήσει τις περιπτώσεις των παικτών που θα συμφωνήσουν μαζί με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανό Δέλλα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Το ταξίδι του στη Σερβία ναι μεν το έχει προγραμματίσει για να δει την οικογένειά του, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι δε θα είναι το μοναδικό που θα κάνει το επόμενο χρονικό διάστημα με προορισμό την πατρίδα του. Οι γνωριμίες άλλωστε που έχει εκεί είναι εξαιρετικές και αυτό που επιθυμεί είναι να τις “εκμεταλλευθεί” για να πετύχει τον σκοπό του. Είναι γεγονός ότι ήδη παρακολουθεί συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους και συγχρόνως δέχεται προτάσεις από μάνατζερ τις οποίες εξετάζει προσεκτικά πριν παρθούν οριστικές αποφάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X