Υποδοχή στην Ινδία για τον Κατσουράνη

Υποδοχή στην Ινδία για τον Κατσουράνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis pune cityΣτην Ινδία βρίσκεται ήδη ο Κώστας Κατσουράνης για να φορέσει τη φανέλα της Πούνε Σίτι, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο. Κατά την άφιξή του ο πρώην “άσος” του δικεφάλου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Πούνε FC. Είναι μία καινούρια εμπειρία για μένα και ανυπομονώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η θερμοκρασία μπορεί να είναι διαφορετική στην Ινδία και να έχει πολύ υγρασία, αλλά είμαι έτοιμος. Και τέλος πάντων, το ποδόσφαιρο παίζεται και με καρδιά».

Από την πλευρά του, o εκτελεστικός διευθυντής της Πούνε Σίτι, Γκαουράβ Μοντβέλ υποστήριξε: «Θέλαμε να καλωσορίσουμε όσο πιο θερμά γίνεται τον Κώστα. Εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι και υπέροχος άνθρωπος. Έχει πάθος για το ποδόσφαιρο, είναι ήρεμος ως προσωπικότητα και θα επιθυμεί να μάθει και να μοιραστεί μαζί μας πράγματα. Η τεράστια εμπειρία του ως μέσος θα φέρει μεγάλη ισορροπία στην ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X