Πολυτάρχου: «Τα πάντα για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται»

ΑΕΚ-Ρέθυμνο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

polytarhouΟ Μιχάλης Πολυτάρχου βρίσκεται για 3η σεζόν στην ΑΕΚ και έχει την τιμή να φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε για την μεγάλη στιγμή να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία, για το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δυνατό φιλικό. Παίξαμε κατά διαστήματα συγκεντρωμένα και ακολουθήσαμε αυτά που μας είπε το προπονητικό επιτελείο. Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ΑΕΚ».

Για τη φετινή χρονιά:

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι αρχηγός της «Βασίλισσας», η οποία… αναγεννήθηκε, κακά τα ψέματα. Νιώθω ένα βάρος, αλλά και άπειρη χαρά για αυτό. Θα κάνω τα πάντα, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, για να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Για το ματς με τον Άρη:

«Όλα τα παιχνίδια για εμάς φέτος, θα είναι δύσκολα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και ο χρόνος μας πιέζει πάρα πολύ. Προσπαθούμε με προπονήσεις και με συγκέντρωση απ’όλους όσους είναι δίπλα στην ομάδα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτό που μπορεί να περιμένει ο κόσμος είναι πως θα δώσουμε και την ψυχή μας για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ:

«Το έχω δηλώσει και άλλες φορές. Χωρίς τον κόσμο της η ΑΕΚ δεν υπάρχει. Η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της! Πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας, όπως και στα δύο παιχνίδια για το Κύπελλο, θα συνεχίσει όλη τη χρονιά και θα προσπαθήσει μαζί μας, ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Πηγή: «sportculture»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X