Γενική είσοδος 10 ευρώ στο Άρης-ΑΕΚ και κάλεσμα στον κόσμο

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο Άρης-ΑΕΚ και κάλεσμα στον κόσμο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

image_resizer.phpΤη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 17:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης, η οποία διαθέτει από σήμερα τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Με απόφαση της Ε.Ο.Κ. και μετά την αναβολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα για το Σαββατοκύριακο, η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΑΡΗ και την ΑΕΚ, θα γίνει τη Δευτέρα 6/10, στις 5μ.μ., στο «Nick Galis Hall».

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ ξεκινά από σήμερα Τρίτη (30/9). Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας η τιμή είναι 5 ευρώ. Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 1ος όροφος, τηλ. 2310 265 600), από σήμερα Τρίτη (30/9) μέχρι την Παρασκευή (3/10), από τις 9π.μ. ως τις 8μ.μ. και τη μέρα του αγώνα (Δευτέρα 6/10) από τις 9π.μ.»

Πηγή: pressaris

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X