Ο Μπρέσεβιτς θα ανεβάσει φουλ ρυθμούς, για να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα

Ο Μπρέσεβιτς πήρε μπροστά, ο Μάνταλος ήταν μόνος και...βροχή τα γκολ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

brecevic-labropoulos-μπρεσεβιτς-λαμπροπουλοςΛόγω της απουσίας και του Άλεξ Ντακόλ, ο Χρήστος Αραβίδης απέμεινε ολομόναχος στην επίθεση της ΑΕΚ και ο Τραϊανός Δέλλας αναγκάστηκε να πειραματιστεί με τον Μάρκο Ντούνη στην κορυφή. Αλλά ακόμα και ο Βραζιλιάνος να ήταν ετοιμοπόλεμος, είναι δεδομένο πως η παρουσία του Ιβάν Μπρέσεβιτς ως εναλλακτική λύση για την γραμμή κρούσης, είναι υπερ – απαραίτητη. Βαρύ φορ ο Κροάτης που γεμίζει περιοχή και μπορεί να δώσει λύσεις ακόμα και ως παρτενέρ του Αραβίδη αν χρειαστεί. Ο Μπρέσεβιτς μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην γραμμή κρούσης και ο Δέλλας τον θέλει πανέτοιμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Μπρέσεβιτς στο ματς με την Λαμία δεν ήταν ακόμα έτοιμος να πάρει αγωνιστικά λεπτά. Ήδη όμως από την προηγούμενη Πέμπτη κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Και από σήμερα θα ανεβάσει τους ρυθμούς του, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος για την πρεμιέρα. Στόχος του Μπρέσεβιτς είναι να καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής ακόμα και στο φιλικό του Σαββάτου με τον Πιερικό. Προκειμένου να αρχίσει να ξαναβρίσκει και αγωνιστικό ρυθμό. Πάντως θα είναι έτσι κι αλλιώς στην διάθεση του Δέλλα, όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X