Η «Βασίλισσα» επέστρεψε και αποτελεί αγάπη…διαρκείας για τη νέα σεζόν

ΑΕΚ-Ρέθυμνο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos4Η ΑΕΚ έκανε ιδανικό ξεκίνημα στον αγωνιστικό τομέα, παίρνοντας δύο διαδοχικές προκρίσεις στο κύπελλο Ελλάδας. Ο κόσμος αγκάλιασε ήδη αυτήν την προσπάθεια και δεν είναι τυχαίο πως και στα δύο πρώτα ματς, το κλειστό της Γλυφάδας έμοιαζε σε πολλά με το φοβερό «Γιώργος Μόσχος». Και στην ΑΕΚ θέλουν να διατηρήσουν και να επεκτείνουν αυτή τη στήριξη από τον ενωσίτικο κόσμο.

Στη σημερινή παρουσίαση της νέας ΚΑΕ, θα επιχειρηθεί άνοιγμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ. Επί της ουσίας, θα πρόκειται για κάλεσμα ώστε να στηρίξει τη νέα προσπάθεια και να είναι μέλος της «Βασίλισσας» στον δρόμο για την επιστροφή στον θρόνο. Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν λεπτομέρειες και η καμπάνια για τις κάρτες διαρκείας, από τα οποία υπάρχει πολύ μεγάλη προσδοκία.

Αλλωστε, ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει πολύ μεγαλύτερο πήχη να υπερβεί στην προσπάθεια να μετατρέψει και το αχανές ΟΑΚΑ σε «καυτή» έδρα για την ομάδα. Κατά το παρελθόν, όταν η Ενωση χρησιμοποίησε εκ νέου το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ως έδρα, υπήρξαν λίγες μεγάλες στιγμές. Απαντες τώρα, θέλουν να γίνει μία μόνιμη κατάσταση, καθώς η δύναμη του κόσμου μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X