Κακή εμφάνιση, αδυναμία στην δημιουργία και ...μπλόκο (0-0) στη Λαμία, για την ΑΕΚ

Κακή εμφάνιση, αδυναμία στην δημιουργία και ...μπλόκο (0-0) στη Λαμία, για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis1-αραβιδηςΑυτή τη φορά δεν ήταν επίσημο παιχνίδι για να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν ήταν καν ματς κυπέλλου για να επαναλάβει τις κακές θύμησες του παρελθόντος. Ωστόσο, στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ στη Λαμία με την τοπική ομάδα, υπήρξε μία κακή παρένθεση. Οι «κιτρινόμαυροι» μπλοκαρίστηκαν στη Λαμία, έμειναν στο 0-0 δίχως να είναι καλοί δημιουργικά και με κενά στην άμυνα (στο πρώτο μέρος). Δεν βγήκε το 4-3-3 που δοκίμασε ο Δέλλας, αλχημείες δίχως επιτυχία με τον Ντούνη σέντερ φορ.

Το 4-3-3 που παρουσίασε ο Δέλλας στη μεσαία γραμμή, μολονότι είχε δύο μέσους με επιτελικά χαρίσματα (Μάνταλο και Ζόριτς) δεν βοήθησε δημιουργικά την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων και καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών και δεν έβγαιναν ευκαιρίες. Είναι χαρακτηριστικό πως η ΑΕΚ δεν είχε καμία φάση από το 4’ και το σουτ του Πλατέλλα, μέχρι το 41’ και την προσπάθεια του Γροντή.

Συν τοις άλλοις, το πρόβλημα για την ΑΕΚ ήταν πως είχε πολλά ζητήματα αμυντικά, κυρίως από τα άκρα, όπου οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν συνεχώς ρήγματα. Οι έγκαιρες παρεμβάσεις των Γεωργέα και Σαρρή έδιναν λύσεις και δεν γίνονταν τελικές προσπάθειες προς την εστία του Ανέστη, αλλά η μπάλα έφτανε με μεγάλη ευκολία γύρω από την «κιτρινόμαυρη»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X