O περήφανος Μανωλάς

Αποδοκιμασίες για Κώστα Μανωλά στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

manolas roma μανωλας ρομαO Κώστας Μανωλάς είναι ενθουσιασμένος από τις πρώτες του μέρες στη Ρώμη και δηλώνει περήφανος που φοράει τη φανέλα της Ρόμα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τόνισε:

για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ελλάς Βερόνα: “Είμαι ικανοποιημένος για την ομάδα και τους παίκτες. Ήταν μια νίκη κύρους, αφού η Βερόνα κλείστηκε πάρα πολύ και το κλειδί στην επικράτηση ήταν ότι παίξαμε γρήγορα για να ανοίξουμε τους χώρους”.

για την προσωπική του παρουσία: “Με γεμίζει υπερηφάνεια το ότι παίζω στη Ρόμα. Εγώ επιθυμούσα να έρθω σε αυτή την ομάδα. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά έχω δουλέψει πριν και συνεχίζω να δουλεύω για να ξεπερνάω αυτές τις δυσκολίες”.

για το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι: “Έχω παίξει στο Μάντσεστερ αλλά με τη Γιουνάιτεντ. Γνωρίζουμε τη Σίτι, είναι μια μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ένταση”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X