Ο Δέλλας έκανε δοκιμή με αρκετούς βασικούς και 4-3-3, για το αυριανό φιλικό στη Λαμία

Η ΑΕΚ στο Πήλιο - μέρα 2η  (ΦΩΤO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas ΔέλλαςΛίγες ώρες πριν η ομάδα αναχωρήσει για τη Λαμία ο Τραϊανός Δέλλα φαίνεται ότι επιστρατεύει τους περισσότερους εκ των βασικών του παικτών για να αγωνιστεί η ΑΕΚ με την τοπική ομάδα, αύριο το απόγευμα. Ο προπονητής που χθες είχε παρατάξει στην άσκηση τακτικής, κυρίως παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, σήμερα άλλαξε τα πλάνα του, ανακατεύοντας την…τράπουλα.

Έτσι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος φαίνεται ότι τελικά θα αγωνιστεί πλάι στον Γιώργο Σαρρή, με τον Στράτο Σβάρνα να μένει εκτός. Στα δύο άκρα της άμυνας στη σημερινή δοκιμή αγωνίστηκαν οι Γεωργέας και Γροντής. Στο 4-3-3 που αναμένεται να παρατάξει ο προπονητής, η τριάδα των μέσων θα αποτελείται από τους Ρόβα, Ζόριτς και Μάνταλο. Με τον πρώτο να είναι ο μοναδικός αμυντικός χαφ και οι Ζόριτς Μάνταλος, να βρίσκονται μπροστά του αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, αυτή σύμφωνα με την σημερινή δοκιμή του Δέλλα θα είναι αυτή που έχει αγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια φέτος. Οι Μπαρμπόσα και Πλατέλλας στα δύο άκρα και ο Χρήστος Αραβίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό το …σενάριο που εμφανίστηκε σήμερα στην προπόνηση, αφήνει εκτός ενδεκάδας τους Σβάρνα, Ντακόλ, Ντούνη, Τζανετόπουλο και Φαγιέ που χθες χρησιμοποιήθηκαν με ομάδα των βασικών.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X