Νεο σύστημα διεξαγωγής στην Α1 του χάντμπολ

Αρβανίτης: "Στόχος μας να είμαστε ψηλά"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

πρωτη προπονηση ΑΕΚ χαντμπολ Αρβανιτης Αλεπουδεας proti prwti proponisi AEK handball arvanitis alepoudeasΜετά απο έξι χρόνια, το σύστημα διεξαγωγής που υπήρχε μέχρι και πέρυσι αλλάζει, μετά απο απόφαση της ομοσπονδίας. Τα πλέι οφ θα διεξάγονται με την συμμετοχή των πρώτων οχτώ ομάδων της βαθμολογίας και όχι των τεσσάρων όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Αναλυτικά:

Α’ φάση: Ένας προς όλους σε δύο γύρους με σύστημα βαθμολογίας.

Β’ φάση: Play-off: ζευγάρια 1-8, 2-7, 3-4, 5-6 στις 2 νίκες. Οι νικητές των ζευγαριών προχωρούν στα ημιτελικά και οι ηττημένοι καταλαμβάνουν τις θέσεις 5-8 (βάση της βαθμολογίας κανονικής περιόδου).

Play-out: 9-12, 10-11 στις 2 νίκες. Οι ηττημένες ομάδες των ζευγαριών αυτών υποβιβάζονται στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών.
Οι αγώνες των ζευγαριών 9-12, 10-11 θα γίνονται μόνο όταν η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων σε κάθε ζευγάρι είναι μικρότερη ή ίση από 5 βαθμούς. Ομάδα με 0 βαθμούς μετά το πέρας της Α Φάσης δεν θα αγωνιστεί.

Γ’ φάση: Ημιτελικά σε 2 νίκες. Οι νικητές των ημιτελικών προχωρούν στους τελικούς για τις θέσεις 1-2 και οι ηττημένοι για τις θέσεις 3-4.

Δ’ φάση: Τελικοί σε 2 νίκες.
Πλεονέκτημα έδρας σε όλες τις φάσεις έχει πάντα η ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία στην κανονική περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X