Ξεσηκωμός στη Λαμία, βραβεύσεις και δείπνο για την ΑΕΚ

Στην ελίτ της Ευρώπης η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pantazis-bajevic-πανταζης-μπαγεβιτςΣε κατάσταση γενικού συναγερμού βρίσκεται ο κόσμος της ΑΕΚ στη Λαμία, εν όψει της κυριακάτικης φιλικής αναμέτρησης. Απόψε υπήρξε νέα συγκέντρωση με μέλη τόσο από τον ΣΦ ΑΕΚ Λαμίας, όσο και από το κλαμπ της Original, όπου συζητήθηκαν λεπτομέρειες για την υποδοχή που θα υπάρξει στην ομάδα. Υπάρχει μάλιστα και συνεννόηση με τη διοίκηση της τοπικής ομάδας, καθώς η παρουσία της Ενωσης είναι το γεγονός της χρονιάς για την πόλη.

Η Ενωση έχει ενημερώσει ήδη πως δια μέσω του προέδρου της ΠΑΕ, Ευάγγελου Ασλανίδη θα υπάρξει βράβευση στη σύζυγο του εκλιπόντα Στέλιου Πιτσανόπουλου, προέδρου επί σειρά ετών του συνδέσμου της ΑΕΚ στη Λαμία. Οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι από την πλευρά τους θα βραβεύσουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Ασλανίδη, τον εκτελεστικό διευθυντή της Ενωσης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ υπάρχει μέριμνα και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη εάν αποφασίσει να ταξιδέψει.

Οι φίλοι της ΑΕΚ στη Λαμία έχουν ενημερώσει ήδη την ΠΑΕ πως έχουν οργανώσει σε εστιατόριο της περιοχής τραπέζι, όπου μπορούν να δειπνήσουν μετά το φινάλε του ματς τα μέλη της αποστολής. Αρκεί βέβαια να υπάρχει χρόνος για να γίνει πράξη αυτή η πρωτοβουλία των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X