Κουμπούρας: "Ο κόσμος θα βοηθήσει αρκετά την ΑΕΚ"

Κουμπούρας: "Ο κόσμος θα βοηθήσει αρκετά την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣΣτο Ρέθυμνο έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία για το δεύτερο παιχνίδι της Β’ φάσης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Οι Κρητικοί έχουν αφήσει πίσω τους την άνετη νίκη επί του Πανελευσινιακού και επικεντρώνονται στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής. Ο Χάρης Κουλουριώτης (βοηθός του Θανάση Σκουρτόπουλου) ξεκαθάρισε ότι το Ρέθυμνο έχει στόχο τη νίκη.

«Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Τα ματς αυτά ούτως ή άλλως είναι νωρίς για αυτή την περίοδο και τα θεωρώ ως καλά τεστ ενόψει της συνέχειας. Πάντα στο μυαλό μας είναι η νίκη. Η ΑΕΚ είναι διψασμένη για επιτυχίες μετά την επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία. Δείχνει ότι είναι ομάδα με όρεξη. Έχει γεμίσει το ρόστερ της με καλές μεταγραφές».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μίλησε και ο παίκτης του Ρεθύμνου Φάνης Κουμπούρας:

«Στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση γιατί το Κύπελλο είναι μία καλή ευκαιρία για διάκριση. Θα ήταν καλό για μας να παίξουμε και άλλα παιχνίδια. Η ΑΕΚ είναι μία καινούρια ομάδα και σίγουρα θα βασιστεί στην ενέργεια που βγάζει. Παίζουμε εκτός έδρας και ο κόσμος της θα την βοηθήσει αρκετά για να πάρουν τη νίκη και για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στο γήπεδο, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X