Σήμερα το enwsi.gr πάει ΠΑΝΤΟΥ με την ΑΕΚ, με LIVE WEB RADIO μεταδόσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

liveradio-live2Η …καρδιά της ΑΕΚ “χτυπάει” σήμερα σε Γλυφάδα και Κομοτηνή και το enwsi.gr θα σας δώσει τη δυνατότητα να ακούσετε την εξέλιξη και των δύο αγώνων του δικεφάλου για τον θεσμό του κυπέλλου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Στις 14:00 ο Σταύρος Καζαντζόγλου και ο Κώστας Τσίλης θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο “Μάκης Λιούγκας” της Γλυφάδας και θα σας περιγράψουν LIVE, μέσω WEB RADIO όλη την αναμέτρηση του δικεφάλου απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ θα ακολουθήσει και πλούσιο ρεπορτάζ μετά το τέλος του ματς που δίνει …πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μετά από 2,5 ώρες και συγκεκριμένα στις 16:30 το απόγευμα γίνεται η σέντρα του αγώνα κυπέλλου στην Κομοτηνή, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό, έχοντας ως μοναδικό στόχο να κάνει το πρώτο “βήμα” για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Κώστας Τοτοκώτσης (ειδική συνεργασία του enwsi.gr) θα βρίσκεται στο γήπεδο και θα σας περιγράψει επίσης LIVE μέσω WEB RADIO ΟΛΗ την αναμέτρηση.

Γι’ αυτό μείνετε στο enwsi.gr για να πληροφορηθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα οτιδήποτε συμβεί στους δύο αγώνες της ΑΕΚ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X