Ξεπέρασε κάθε όριο παραλογισμού η ΕΠΟ

Άφησε ...κάβα στην Σούπερ Λιγκα  3.875 εισιτήρια η ΑΕΚ, μετά το απίστευτο 27.612 στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos2-κοσμοςΕίναι γνωστό πως η ΕΠΟ δεν κρατά κανένα πρόσχημα στην προσπάθεια να δημιουργήσει προβλήματα στην ΑΕΚ. Ωστόσο, αυτό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες, υπερβαίνει και την πλέον νοσηρή φαντασία. Στην ΠΑΕ παρέλαβαν με έκπληξη την έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος κατά της αθωωτικής απόφασης που υπήρξε πρωτόδικα για την ΑΕΚ για την είσοδο οπαδών στο φινάλε της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρόμα.

Η ΑΕΚ είχε αθωωθεί για την υπόθεση, ακριβώς επειδή επρόκειτο για φιλικό παιχνίδι. Δεν ήταν κάποιο ματς…Τσάμπιονς Λιγκ ή έστω επίσημο παιχνίδι, ώστε να υπάρξει αυστηρότητα και τήρηση όλων των κανόνων. Και είναι εύλογο, πως αυτή η έφεση δείχνει τη διάθεση που υπάρχει από την πλευρά της ομοσπονδίας, να δημιουργούν ζητήματα στην ΑΕΚ με την παραμικρή αφορμή. Τις επόμενες ημέρες θα εκδικαστεί η έφεση του εισαγγελέα, αλλά στην Ενωση εκτιμούν πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω πρόβλημα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X