Αποθέωση για τους παλαιμάχους της ΑΕΚ στο Αίγιο

Αποθέωση για τους παλαιμάχους της ΑΕΚ στο Αίγιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα έδωσε η ομάδα παλαιμάχων της ΑΕΚ κόντρα στην αντίστοιχη του Παναιγιαλειου, με το τελικό σκορ να είναι 2-2.

Η αναμέτρηση που έγινε στο δημοτικό στάδιο του Αιγιου και όλα τα έσοδα διατέθηκαν στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ Αιγίου), με τους κατοίκους της πόλης να δίνουν δυναμικό “παρών”. Πριν το ματς τιμήθηκαν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς, ο Νίκος Σταθόπουλος και ο Χρήστος Αντωνόπουλος, με τους τρεις τελευταίους να έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων.

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι: Σεραφείδης, Σοφιανίδης, Τόσκας, Καραγκιοζόπουλος, Λαγινάς, Βλαντής,Πυθαρούλης, Στυλιανόπουλος,Μουσούρης, Γεωργιάδης και Ατματσίδης. Αναπληρωματικοί ήταν οι: Κ. Νικολαϊδης, Σαρκίρης, Αγγελόπουλος, Χατζηκυμαντάρης, ενώ στον πάγκο βρέθηκαν και οι Σταματιάδης, Κωνσταντινίδης, Σεβαστόπουλος, Τσαχουρίδης, Σταθόπουλος, Βουδούρης, Ράπτης.

πηγή: footballleaguenews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X