Μπορεί να ξεκινήσει με δύο στα δύο η "Βασίλισσα", όμως έχει νωρίς τα ντέρμπι

ΦΩΤΟ από την κλήρωση της Α1 μπάσκετ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

klirosi5Η «Βασίλισσα» επέστρεψε με κάθε επισημότητα. Από το μεσημέρι τα καλά μαντάτα έγιναν γνωστά, όταν ξεπεράστηκε ο σκόπελος της αδειοδότησης και η  ΑΕΚ συμμετείχε κανονικά  στο νέο πρωτάθλημα της Α1. Η κλήρωση όμως δεν είναι αυτή που θα περίμεναν στην ομάδα, αφού τα δύσκολα  παιχνίδια δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Η Ένωση ξεκινάει την φετινή της περιπέτεια από την Αμαλιάδα αντιμετωπίζοντας τον Κόροιβο (11/10). Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει  την ομάδα που θα αντικαταστήσει τον Πανιώνιο, ενώ  την 3η αγωνιστική η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (25/10 σαν φιλοξενούμενη) και την τέταρτη θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ(1/11).

Η ΑΕΚ  θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση της για να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στα πρώτα δύσκολα παιχνίδια. Οι στόχοι που έθεσαν στην ομάδα είναι υψηλοί (τουλάχιστον 8αδα) και σίγουρα τα παιχνίδια των δύο πρώτων αγωνιστικών θα είναι πολύ σημαντικά. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια η ΑΕΚ, όπως και την ΟΜΑΔΑ Α( όποια και αν είναι) που θα είναι στα μέτρα της Ένωσης. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να απογειώσουν το σύνολο του Βαγγέλη Ζιάγκου, ώστε να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στα ντέρμπι με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι η Ένωση στο πρώτο γύρο τα παιχνίδια με Άρη και ΠΑΟΚ θα τα παίξει αμφότερα στη Θεσσαλονίκη. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος γνωρίζει πολύ καλά τι έχει να αντιμετωπίσει, και τα παιχνίδια που θα κοιτάξει να «χτυπήσει»,  θα είναι σίγουρα με ομάδες που είναι στα μέτρα της  ΑΕΚ. Στη συνέχεια θα δει μήπως μπορεί να κάνει την υπέρβαση σε κάποια άλλα. Ο κόσμος είναι σίγουρο ότι θα είναι κοντά στην ομάδα και αυτό που απομένει είναι να δούμε τη δυναμική της «Βασίλισσας» τη νέα σεζόν.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Basket League ΟΠΑΠ 2014-15. (Οι ημερομηνίες των παιχνιδιών ενδέχεται να αλλάξουν):

1619412_902520636443111_205536990245121886_n

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X