Νίκη εναντίον του Δούκα στην πρεμιέρα

Στις 18 Αυγούστου η "πρώτη" του φούτσαλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

futsal aek“Διπλό” μέσα στο Δαϊς κατάφερε να πάρει η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α1 Σάλας. Η ομάδα της Ένωσης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κουνταρδά νίκησε τον Δούκα με 4-3.

Σκούρα τα βρήκαν οι “κιτρινόμαυροι” στο πρώτο ημίχρονο που μπήκαν στα αποδυτήρια χάνοντας με 1-0 από το γκολ που πέτυχε ο Βαρσάμος. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνωσε το ηθικό των παικτών και μπήκαν με άλλο αέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα γκολ του Δούκα από τον Σταυρακόπουλο πάγωσε όλη την ομάδα, όμως οι παίκτες της ΑΕΚ  με ένα εκπληκτικό σερί τεσσάρων τερμάτων από τους Τόκα, Μορφέση, Τηλιγάδα και Κουβάρα κατάφεραν και έκαναν το 2-4. Ο Δούκας δεν είχε άλλα αποθέματα και το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει άλλο ένα γκολ με τον Σταυρίδη, όπου έγραψε και το τελικό 3-4.

Δούκας : Κεφαλάς, Σταυρίδης, Κίλι, Κονδυλάτος, Τσατσούλης, Σταυρακόπουλος, Βαρσάμος, Παρασίδης, Τσιρούνης, Τσίνας, Δελαπόρτας, Παρασκευόπουλος.

Προπονητής : Βανδόρος

ΑΕΚ (Κουνταρδάς): Παππάς, Τηλιγάδας, Βλυσσίδης, Κουβαράς, Μορφέσης, Νικολάου, Καραμπαλίκογλου, Κοκοτσάκης, Κουτσιλάς, Μωραλόγλου, Τόκας, Σταυρινός.

Προπονητής : Κουνταρδάς

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X