Επαφή για το γήπεδο με τον Ιωνικό, που ζήτησε αναβολή του φιλικού της Τρίτης

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών κόσμος AEK volley ginekon kosmosΕδώ και αρκετές εβδομάδες ο Ιωνικός όχι μόνο έχει στυλώσει.. τα πόδια για το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, όχι μόνο δεν έχει απαντήσει στο επίσημο έγγραφο της ΑΕΚ, αλλά προσπαθεί να ακυρώσει και το φιλικό που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη.

Όλα αυτά την ώρα που το γυναικείο βόλεϊ είναι το μοναδικό τμήμα που δεν έχει γήπεδο για να δώσει τους αγώνες στο πρωτάθλημα.  Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί μια λύση και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να φύγουν από την γειτονιά τους.

Έτσι σήμερα,  σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr επίκειται επαφή των δύο πλευρών, προκειμένου να συζητήσουν για το φιλικό, αλλά κυρίως και για το θέμα του γηπέδου. Το εντυπωσιακό της ιστορίας είναι ότι χθες ο Ιωνικός ενημέρωσε πως δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι υπό τον φόβο των επεισοδίων. Στην διοίκηση φοβούνται αντιδράσεις του κόσμου για την απόφαση να φύγει η Ένωση από το «σπίτι» της.

Όμως το ζήτημα αυτό είναι δευτερευούσης σημασίας μπροστά στο πρόβλημα που υπάρχει στο τμήμα με το γήπεδο. Στην ΑΕΚ λένε ότι δεν υπάρχει φόβος για τυχόν έκτροπα και ελπίζουν να βρεθεί μια λύση και να παίξει η ΑΕΚ στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Άπαντες ευελπιστούν στην σημερινή επαφή να πρυτανεύσει η λογική και ο Ιωνικός να δώσει την συγκατάθεση του για να χρησιμοποιήσουν οι κιτρινόμαυροι το συγκεκριμένο κλειστό.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X