«Φουντώνει» η μάχη για τους …λίμπερο στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

flaounas guzdaΜετά από τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η «ΑΕΚ της καρδιάς» ο Χόρχε Ελγκέτα έχει αρχίσει να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αλλά και τη ποιότητα των παικτών του. Και αν έχει φανεί σε ποιούς μπορεί να υπολογίζει για την βασική επτάδα, υπάρχει και μια θέση, όπου αναμένεται μάχη μέχρι τέλους. Αναφερόμαστε σε αυτή του λίμπερο, όπου υπάρχουν δύο παίκτες που θα δώσουν τα πάντα για να αγωνιστούν. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, υπό την έννοια ότι θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Ο Θάνος Παπαδημητρίου και ο Κόνραντ Γκούζντα αγωνίζονται σε αυτή θέση. Ο πρώτος έχει πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο ο δεύτερος ήταν τραυματίας. Πλέον στο χθεσινό φιλικό με τον ΑΟΝΑ, ο Ελγκέτα μοίρασε τον χρόνο, αφού ο Γκούζντα έχει αποθεραπευτεί πλήρως και μπαίνει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X