Καθαρή νίκη στην Αργυρούπολη για την ΑΕΚ

Στιγμές από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Μίλωνα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volleyΤην ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές είχε ο Χόρχε Ελγκέτα στο φιλικό της ΑΕΚ με τον ΑΟΝΑ, τον οποίο οι κιτρινόμαυροι νίκησαν με 3-0 σετ (25-19, 25-19, 25-20). Ο προπονητής της Ένωσης ξεκούρασε τους Κρίνιτς και Πέτρογλου, ενώ περισσότερο χρόνο συμμετοχής πήρε ο Κόνραντ Γκούζντα που μοιράστηκε τον ρόλο του λίμπερο με τον Θάνο Παπαδημητρίου.

Στο τέταρτο φιλικό παιχνίδι της η ΑΕΚ ξεκίνησε το ματς με τους Ανδρεάδη, Ραντούνοβιτς,  Παγιάν, Μαντέκα, Κατσανεβάκη, Γεωργιάδη. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι  Ίλιτς, Μπουρκόφσκι, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος. Ο Ανδρεάδης ήταν απόλυτα καλά μετά τον μικροτραυματισμό του στο χτεσινό φιλικό και αγωνίστηκε στο 1ο σετ.

ΑΕΚ (Ελγκέτα): Ανδρεάδης, Ραντούνοβιτς,  Παγιάν, Μαντέκας, Κατσανεβάκης, Γεωργιάδης/ Παπαδημητρίου (λ), Ίλιτς, Γκούζντα, Μπουρκόφσκι, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος.

Αργυρούπολη (Αρέτας): Μπατιστάτος, Ρομπότσης, Πολυχρόνου, Νταουντάκης, Κισκίρας, Κώτσης, Πανταζόπουλος, Γαλιώτος, Νάστος, Νομικός

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X