ΑΕΚ θα σημαίνει (ξανά) επίθεση

nestoridis_papaioannou_mavros_ntemisΟι εικόνες στη Λάρισα ήταν εξαιρετικές. Με επτά παιδιά από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα, η ΑΕΚ απέδωσε όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο. Ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα την U-20 του Στέλιου Μανωλά, γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουν και πως θα ενταχθούν στο σύνολο. Γιατί όλοι στην ΑΕΚ ξέρουν, θέλουν και δουλεύουν με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της αναφορά.

Οι Ενωσίτες είναι το κοινό που μπόρεσε να απολαύσει ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα επιθετικών που πάτησαν τα ελληνικά γήπεδα: Κώστας Νεστορίδης, Κώστας Νικολαϊδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μαύρος, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλης Δημητριάδης, Ντέμης Νικολαϊδης και πολλοί ακόμα. Παίκτες με τεράστια ποιότητα, που καθόρισαν ιστορικά τον χαρακτήρα της ΑΕΚ και το φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο.

Από πέρυσι το κοινό αίτημα, η νέα φιλοσοφία που ζητείται στην ΑΕΚ είναι η επιστροφή της ομάδας σε αυτήν την πορεία. Ένα σύνολο που θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα ικανοποιεί τον κόσμο της. Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται άπαντες, με κοινό σχέδιο δράσης από την πρώτη ομάδα, μέχρι κάθε κομμάτι των τμημάτων υποδομής. Με βασικές γραμμές που λειτουργεί η ομάδα και που «μπολιάζονται» οι μικροί που έρχονται από πίσω.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X