Ηταν μόνο η αρχή

Ηταν μόνο η αρχή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-zikos-μπαγεβιτς-ζηκοςΟ στόχος έχει τεθεί δια στόματος Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, δίχως να ψάχνει δικαιολογίες και να «μασάει τα λόγια του», έχει καταστήσει σαφές πως ο στόχος που έχει τεθεί είναι η ανάδειξη παικτών και η στελέχωση της πρώτης ομάδας με παίκτες προερχόμενους από τα τμήματα υποδομής στην προσεχή διετία. Το δείγμα γραφής των έξι μικρών στη Λάρισα ήταν άκρως ενθαρρυντικό και φανερώνει πως κάτι σπουδαίο γίνεται το τελευταίο διάστημα στα Σπάτα.

Στην ΑΕΚ μιλούν πολύ κολακευτικά για όλη την ομάδα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μανωλά στην U-20. Δεν κρύβουν, πως οι πρώτοι έξι που είδε ο κόσμος της Ενωσης είναι απλά η αρχή. Μαζί με αυτούς, υπάρχουν και άλλα παιδιά που ξεχειλίζουν από ταλέντο και δείχνουν πως τα επόμενα χρόνια – με τη σωστή δουλειά και συγκέντρωση βέβαια – θα μπορέσουν να σταθούν στις απαιτήσεις της ΑΕΚ.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι πως η ΑΕΚ βρίθει ταλέντου και στις ακόμα μικρότερες ηλικίες. Τα παιδιά που στελεχώνουν την U-17, παίκτες επιλογής του Ακη Ζήκου και των υπεύθυνων της Ακαδημίας, αποτελούν ό,τι σπουδαιότερο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε αυτές τις ηλικίες. Και δικαιολογημένα, στην Ενωση πιστεύουν πως η χθεσινή εξαιρετική πρεμιέρα, ήταν μόνο η αρχή για τα καλύτερα που έρχονται.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X