Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 21 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο ματς με τη Λάρισα

ΦΩΤΟ από το Λάρισα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ael_aekΤο enwsi.gr βάζει κάτω από το μικροσκόπιο, τους 21 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τη Λάρισα:

Φώτης Καραγκιολίδης: Τουλάχιστον σε τέσσερις περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, με εντυπωσιακές αποκρούσεις κατάφερε να κρατήσει όρθια την ΑΕΚ. Ειδικά σ’ ένα τετ α τετ πήρε την ταυτότητα του αντιπάλου.

Νίκος Γεωργέας: Ξεκίνησε το ματς πολύ νευρικά και στο πρώτο ημίχρονο έκανε και πολλά λάθη και πολλές επιπόλαιες ενέργειες. Μακριά από τον καλό εαυτό του, πιθανότατα λόγω ανεξήγητης νευρικότητας.

Γιώργος Σαρρής: Από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες από τους αντιπάλους του και με γρήγορες αντιδράσεις διόρθωσε καταστάσεις.

Στράτος Σβάρνας: Σε πολλές φάσεις είχε γρήγορη και σωστή αντίδραση. Και έδειξε ωριμότητα. Υπήρχαν και κάποιες φάσεις, λίγες, που ήταν επιπόλαιος.

Σταύρος Πεταυράκης: Λιγότερα ανεβάσματα από κάθε άλλη φορά αλλά με πολλή δουλειά στην αμυντική λειτουργία.

Μιγκέλ Κορδέρο: Ο Ισπανός στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολλά λάθη και δεν βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Απελευθερώθηκε όταν μπήκε ο Ρόβας και έβγαλε και μπαλιές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Αμπλαγιέ Φαγιέ: Για ακόμα μια φορά είχε ζητήματα, όταν έπρεπε να κάνει σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια. Πιστώνεται την ασίστ στον Βλαχομήτρο.

Μάρκος Ντούνης: Ξεκίνησε δυναμικά και πήρε προσπάθειες από την πλευρά του. Όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να χάνει την φρεσκάδα του. Και δεν είχε σωστές αντιδράσεις, τις δυο φορές που βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δημήτρης Τζάθας: Ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε δυο καλές φάσεις και ήταν πολύ κινητικός.

Ντάρκο Ζόριτς: Έδωσε πολλές μάχες, προσπάθησε να κάνει παιχνίδι αλλά τις περισσότερες φορές εγκλωβιζόταν και έχανε εύκολα την μπάλα.

Άλεξ Ντακολ: Προφανώς ήταν επηρεασμένος από την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει και φαινόταν στις κινήσεις του. Δυσκολεύτηκε στην κορυφή.

Ηλίας Βούρας: Έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση σε δύσκολο σουτ εκτός περιοχής. Και γενικώς ήταν πολύ σταθερός και πολύ θετικός.

Μιχάλης Μπακάκης: Μπήκε στο γήπεδο σ’ ένα σημείο που είχε πέσει ο ρυθμός και δεν μπόρεσε μόνος του να δώσει και πάλι αυτόν τον ρυθμό.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Έπαιξε και πάλι ως κεντρικός αμυντικός και έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν έχασε ούτε μισή μονομαχία.

Γιώργος Γιαννούτσος: Έπαιξε αριστερό μπακ. Ήταν αγχωμένος αλλά δεν δίστασε να μπει σε φάσεις και να βγάλει δυναμισμό.

Βασίλης Ρόβας: Από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο, η ΑΕΚ συμμαζεύτηκε σ’ όλους τους τομείς του παιχνίδιου. Απελευθέρωσε τον Κορδέρο και έκανε πολλή και καλή δουλειά στη μεσαία γραμμή.

Βασίλης Καρβουνίδης: Ο νεαρός αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ και εντυπωσίασε αφενός με τη σωματοδομή του, αφετέρου με την ηρεμία που έχει στις μεταβιβασεις της μπάλας.

Ηλίας Τσέλιος: Έπαιξε ως δεξί εξτρέμ. Παρότι μικροκαμωμένος δεν δίστασε να βάλει τα πόδια του στην “φωτιά” ενώ έδειξε πως έχει καλή τεχνική κατάρτιση.

Δημήτρης Γροντής: Η έκπληξη ήταν πως για πρώτη φορά στη φετινή προετοιμασία, ο Δέλλας τον δοκίμασε ως επιτελικό μέσο. Και η αλήθεια είναι πως πήρε πρωτοβουλίες και φάνηκε στο παιχνίδι.

Ανδρέας Βλαχομήτρος: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ και ας έπαιξε ένα ημίχρονο. Εξαιρετική κίνηση και άψογο τελείωμα στη φάση που σκόραρε, δυο ακόμα χαμένες ευκαιρίες για γκολ και γενικώς μέσα σ’ όλες τις φάσεις της ΑΕΚ.

Αντώνης Κυριαζής: Αντικατέστησε τον Ντακόλ στην κορυφή της επίθεσης. Έβγαλε διάθεση και κινητικότητα, δεν είχε την ευκαιρία να απειλήσει.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X