Αυτός είναι ο Ντούσαν Σάκοτα, το μεγάλο "ματ" της "Βασίλισσας" (VIDEO)

Αυτός είναι ο Ντούσαν Σάκοτα, το μεγάλο "ματ" της "Βασίλισσας" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota-strillo-3679Ο Ντούσαν Σάκοτα είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μπορούσε όλες τις προηγούμενες ημέρες, όταν προπονούνταν με την ομάδα, να δει τις ικανότητες του παίκτη από κοντά, αλλά ήξερε πως υπήρχαν δυσκολίες λόγω του υψηλού συμβολαίου που είχε. Τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει ένας παίκτης που βάσει βιογραφικού, θεωρείται δικαιολογημένα το μεγάλο μεταγραφικό “μπαμ” της ΑΕΚ για φέτος.

Ο Σάκοτα είναι “4αρι” και παρά το ύψος του, διαθέτει πολύ καλό σουτ. Κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ και ήταν ένας από τους λόγους που άρεσε τόσο στον προπονητή της ΑΕΚ. Παίζει πολύ καλά με πλάτη, αλλά έχει ένα μικρό…θέμα με τα ριμπάουντ, αν και την τελευταία διετία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Βαρέζε και βελτιώθηκε αρκετά σε όλους τους τομείς.

Ο Σάκοτα ξεκίνησε την καριέρα του από την εφηβική ομάδα της «Βασίλισσας» κατακτώντας μάλιστα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2003. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα, αλλά και την Ευρωλίγκα στη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του. Το 2007 είχε δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο. Μετά τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε στην Ιταλική Βικτόρια Λίμπερτας Πέζαρο, την Βελγική Οσάνδη, τη Ρωσική Γενισέϊ Κράσνογιαρσκ και την Ιταλική Βαρέζε.

Τα χρόνια που αγωνίστηκε στην Ιταλία τα παιχνίδια και ο μέσος όρος πόντων:

Έτος     Ομάδα                           Παιχνίδια  Πόντοι

09/10    Scavolini Spar Pesaro     27             11,3

12/13    Cimberio Varese             40               8,5

13/14    Cimberio Varese             27               7,2

[youtube id=”GJ4UHt7Ms5c” width=”600″ height=”350″]

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X