Προχωρημένες επαφές με ισχυρό επιχειρηματικό μπλοκ για λύση στη «Βασίλισσα»

Από την Αυστραλία οι ομογενείς επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για τη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

basket1-μπασκετΜεταγραφές έγιναν, τεχνικό επιτελείο έκλεισε, η έδρα έχει βρεθεί. Η μπασκετική ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες εμφανίζει ξανά…σφυγμό και τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Ωστόσο, το οικονομικό και η εξασφάλιση των απαραίτητων για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Όχι για πολύ, καθώς ασφαλείς πληροφορίες του enwsi.gr δείχνουν πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές με ισχυρό επιχειρηματικό μπλοκ που θα αναλάβει τη «Βασίλισσα».

Ο πρώτος σκόπελος είναι η εξασφάλιση εγγυητικής επιστολής ύψους 100.000 ευρώ που ζητείται μέχρι την Παρασκευή. Και την επόμενη εβδομάδα, να μπουν στα ταμεία της ΚΑΕ τα περίπου 250.000 ευρώ που απαιτούνται για το μετοχικό κεφάλαιο. Τις τελευταίες ημέρες οι επαφές έχουν πυκνώσει, υπάρχει διάθεση από σοβαρούς επιχειρηματίες που είναι γνωστοί στον ενωσίτικο χώρο και όλα δείχνουν πως η λύση είναι κοντά.

Σημαντικός παράγοντας στην υπόθεση είναι πως όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από την ΚΑΕ είναι σε κατεύθυνση σφιχτής οικονομικής πολιτικής. Ο προϋπολογισμός δείχνει πως τα έσοδα και τα έξοδα θα είναι (σχεδόν) ισοσκελισμένα. Και αν σε αυτό προσθέσει κάποιος πως η «Βασίλισσα» είναι μαγαζί γωνία, τότε φαίνεται πως μπορεί να προκύψει υγιής και αξιοσέβαστη λύση. Ονόματα και λεπτομέρειες, προσεχώς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X