Καμία συσχέτιση της επιχορήγησης για την ΑΕΚ με το σημερινό «μπλόκο» στη Λεωφόρο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Εντονη παραφιλολογία αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες για τη χρηματοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων από την Περιφέρεια Αττικής, έπειτα από τη διαρροή της εισήγησης του ελεγκτικού συνεδρίου για την ανακατασκευή της Λεωφόρου. Όπως προέκυψε από το εκτεταμένο ρεπορτάζ του enwsi.gr, δεν υπάρχει καμία συσχέτιση της επιχορήγησης των 20 εκατ. ευρώ που έχει εξασφαλίσει η ΑΕΚ από την Περιφέρεια με το μπλόκο στην ανάπλαση της «πράσινης» έδρας.

Η κεφαλαιώδης διαφορά είναι πως το κώλυμα που εμφανίζει η εισήγηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αφορά την ύπαρξη νόμου και πρότζεκτ που βρίσκεται εν ισχύ για το Βοτανικό. Εύλογα, το ελεγκτικό συμβούλιο εκτιμά πως δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει την ανάπλαση ενός γηπέδου, όταν την ίδια στιγμή υπάρχει διαδικασία κατασκευής άλλου (έστω και αν ο Βοτανικός είναι καμένο χαρτί για τους «πράσινους»). Υπό αυτό το πρίσμα, η εισήγηση φέρεται πως είναι να μην υπάρξει χρηματοδότηση.

Στην περίπτωση της ΑΕΚ βέβαια, δεν υπάρχει άλλο πρότζεκτ και άλλος νόμος. Μόνο μία κοινή προσπάθεια και νέα νομοθετική ρύθμιση για την «Αγιά Σοφιά». Γι’ αυτό και στην Ενωση ήταν απόλυτα ήρεμοι (και ενήμεροι για το θέμα) εξ αρχής και δεν είχαν καμία ανησυχία. Αξίζει να σημειωθεί, πως η εισήγηση δεν αφορά καμία άλλη αθλητική κατασκευή, παρά μόνον το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X